skip to Main Content

    BASINDA BİZ

KobiEfor Dergisi eki KobiEfor Dijital ile Mart ayı için tasarlanan “Sanayide Dijital Dönüşüm ve Pandemi” konulu YASAD özel sayısında Genel Müdürümüz Uğur Çağal’ın verdiği röportaja erişmek için tıklayınız.

İş Geliştirme Müdürümüz Yücel Damgacıoğlu, Şehr-i Gündem programının konuğuydu. 

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi ve üyeleri tarafından 21-22 Aralık’ta düzenlenen Milli Siber Güvenlik Zirvesinde biz de yerimizi aldık! Genel Müdürümüz Uğur Çağal’ın IoT Güvenliği konusunda konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte interaktif bir seminer gerçekleştirdik.

Fortune dergisinin Aralık ayı röportajımızda uzaktan çalışmayı etkin ve verimli kılma çalışmamızı anlattık.

Eş zamanlı 5 bin kullanıcı desteğine sahip yerli video konferans sistemi Nettsi ile 300’den fazla hastane, üniversite ve dernek, 2020 sonuna kadar kriptolu ve ücretsiz haberleşmeye devam edecek. Kaliteli hizmet sunan sistem, bilgisayarda kurulum gerektirmediği için lokal sunucularda çalışıyor.

Küme üyesi firmalarımızdan NETTSI ve INTELPROBE iş birliğiyle geliştirilen NETTSI Video Konferans, hastanelere ve üniversitelere 3 ay boyunca ücretsiz olarak sunulmaktadır. 

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir’in duyurduğu yerli video konferans sistemi geliştiricileri arasında yer alan Nettsi, geliştirdiği video konferans sistemini yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında hastanelere ve üniversitelere ücretsiz sunuyor.

Üyesi olduğumuz Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi’nin Sektör Zirvesi etkinliğinde Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Sn. Prof.Dr. İsmail DEMİR, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yrd. Sn. Fatih KACIR ve Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Sn. Ali Taha KOÇ tarafından Genel Müdürümüz Uğur ÇAĞAL’a ‘Küme Çalışmalarına Destek’ ödülü takdim edildi.

Bilişim sektöründe yetkin kadrosu ve eko sistem ağı ile teknoloji, bilim ve inovasyon odaklı, sektöre değer katan; ürün, servis ve çözümler geliştirir.

Merkez Adres:
Sanayi Mahallesi, Teknopark Bulvarı,
1-C blok No: 1105 Pendik / İstanbul
Ankara Ofisi:
Mahall Ankara MustafaKemal Mah. Dumlupınar Bulv.
No:274/5/F/2 Merkez Çankaya / Ankara

Telefon:
0 (216) 256 58 68

E-Posta:
info@nettsi.com – bilgi@nettsi.com

Back To Top